ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κλέσιο και Μύγα στο Πήλιο ο Παναιτωλικός

Χωρίς Κλέσιο και Μύγα στο Πήλιο ο Παναιτωλικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Παναιτωλικού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (16/7) για τα Χάνια του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. "{Κόπηκαν" Κλέσιο και Μύγας, στους οποίους προτάθηκε λύση συμβολαίου.

Στους ρυθμούς της νέας σεζόν μπαίνει ο Παναιτωλικός, που τη Δευτέρα (16/7) αναχώρησε για τα Χάνια του Πηλίου με 30 παίκτες στην αποστολή. Η ομάδα του Αγρινίου θα παραμείνει στον προορισμό της μέχρι τις 29/7, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αγρόδημος, Άργκους, Βακράκος, Βασιλούδης, Γιαννακόπουλος, Ηλ. Γιαννιώτης, Έρικσον, Ιταμπέλ, Κόκκορης, Κουσιάδης, Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Μαλής, Μανά, Μαρινάκης, Μιχάι, Μοράρ, Νταλακούρας, Ντίας, Ουίλιαν, Πάουλο, Παρράς, Ρότσα, Τσοκάνης και Χαντάκιας, είναι οι παίκτες που έχει στην διάθεση του ο Τραϊανός Δέλλας, συν τους ερασιτέχνες Γιαννιώτη, Θοεδωρόπουλο, Λιάβα, Μπελεβώνη και Τσιγγάρα.

Κλέσιο και Μύγας "κόπηκαν" από την αποστολή, τους προτάθηκε λύση συμβολαίου και θα συνεχίσουν προπονήσεις στο Αγρίνιο, μαζί με τον Σταματόπουλο. Ο Γεωργούσης επέστρεψε στην ομάδα Νέων.

Στις 29 Ιουλίου ο Παναιτωλικός θα παίξει φιλικό με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια θα αναμετρηθεί δύο φορές με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρώτα στο Αγρίνιο στις 4 Αυγούστου και τέσσερις μέρες αργότερα στα Γιάννινα. Στις 11 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και στις 14/8 αυτό με την Παναχαϊκή στο Αγρίνιο.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ