ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς έξι στην Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός

Χωρίς έξι στην Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Ηρακλή χωρίς τους Πάουλο, Ροντρίγκες, Παπαδόπουλο, Μαρκόβσκι και Παπουτσογιαννόπουλο.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί την Κυριακή στο ματς με τον Ηρακλή ο Παναιτωλικός καθώς ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει για διαφορετικούς λόγους έξι ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Πάουλο, Ροντρίγκες αλλά και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Μαρκόβσκι και Παπουτσογιαννόπουλος ενώ εκτός 20άδας έμεινε και ο Μάκος για ένα ακόμη ματς.

Φυσικά ο Παναιτωλικός έχει ήδη σωθεί και αυτά τα παιχνίδια ουσιαστικά χρησιμεύουν για τον Χάβο ώστε να αξιοποιήσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και να πάρει τις αποφάσεις του για τις αποχωρήσεις του καλοκαιριού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Είκοσι ποδοσφαιριστές επιλέχτηκαν για την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή μετά τη σημερινή προπόνηση. Είναι οι: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπάζογλου, Ρέι, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Βακράκος, Γιαννιώτης, Λόπες, Καβουσάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Κυριακίδης, Βασιλούδης.

Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Πάουλο, Ροντρίγκες και οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Μαρκόβσκι, Παπουτσογιαννόπουλος".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ