ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Χτυπάει" Καμαβουάκα ο Παναιτωλικός

"Χτυπάει" Καμαβουάκα ο Παναιτωλικός

Τον αντικαταστάτη του Τάσου Παπάζογλου έψαχνε ο Παναιτωλικός και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο "εκλεκτός" είναι ο 26χρονος διεθνής με το Κονγκό, Γουίλσον Καμαβουάκα.

Ο ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Τάσου Παπάζογλου στον Παναιτωλικό είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Γουίλσον Καμαβουάκα. Πρόκειται για 26χρονο στόπερ (είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1990), που έχει ύψος 1.88.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στο αυστριακό πρωτάθλημα, στη Στουρμ Γκρατς, και μάλιστα ζήτησε πληροφορίες από τους Έλληνες τέως πια συμπαίκτες του, Τάσο Αυλωνίτη και Μπάμπη Λυκογιάννη, προκειμένου να σχηματίσει εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και εν προκειμένω για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Καμαβουάκα (μπορεί να παίξει και στόπερ και αμυντικός μέσος) έχει περάσει στο παρελθόν από Χόφενχαϊμ (2009-2011), Νυρεμβέργη (2011-2013) - δανεικός για μία σεζόν στην Ρέγκενσμπουργκ - και Μέχελεν (2013-2014). Είναι τρεις φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, αλλά είναι γεννημένος στη Γερμανία.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ