ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Θα συζητήσω με την διοίκηση, κανείς πάνω από τον Παναιτωλικό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μετά τη νέα βαριά ήττα της ομάδας δικαιολόγησε τον κόσμο για τις αποδοκιμασίες και τόνισε πως θα συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός είναι πάνω απ' όλα σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο με τον Έλληνα τεχνικό να εμφανίζεται πολύ στεναχωρημένος μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και τη νέα βαριά ήττα της ομάδας του.

Όπως υποστήριξε μάλιστα θα έχει άμεσα μια συνάντηση με την διοίκηση καθώς το κλίμα είναι βαρύ και για τον ίδιο. Ο Χάβος ο οποίος δικαιολόγησε τον κόσμο για την αντίδραση του αναφέρθηκε και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ζητώντας τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Είχαμε δέκα – δώδεκα μέρες να δουλέψουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι ενώ δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στις προπονήσεις, την ώρα του παιχνιδιού δε βγάζουμε ούτε τα μισά από αυτά στον αγώνα. Δείξαμε μεγάλο φόβο και σεβασμό απέναντι στην ΑΕΚ. Δυστυχώς χαρίζαμε μπάλες. Ενώ έπρεπε να επιτεθούμε από τα πλάγια, η μπάλα ήταν συνεχώς στον άξονα και η ΑΕΚ με καλούς και ποιοτικούς παίκτες μας έβγαζε στην κόντρα επίθεση και ήρθε ένα εύκολο μηδέν – τρία. Σίγουρα είναι μια άσχημη μέρα για όλους μας και επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και νευριασμένος δε θέλω πω περισσότερα πράγματα γιατί ίσως πω και πράγματα που δεν πρέπει».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου:
«Οι φίλαθλοι έχουν απόλυτο δίκιο. Ο Παναιτωλικός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Εγώ το έχω καταλάβει από παλιά στη Β’ Εθνική που ήμουν εδώ. Ξέρω ποιος είναι ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο ζει για τον Παναιτωλικό. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει».

Για το αν αξίζει αυτή η ομάδα να δέχεται τόσο βαριές ήττες τόνισε:
«Είναι πάρα πολύ άσχημο όταν και δύσκολο τρως δώδεκα γκολ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Αν καθίσετε και δείτε τα γκολ αναλυτικά, τα περισσότερα είναι από ατομικά καθαρά λάθη. Έχουν παίξει στο χώρο της άμυνας όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ, δεν υπάρχει ένας που δεν έπαιξε. Το θέμα είναι ότι η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία. Μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τη Ξάνθη δείξαμε ότι αρχίζαμε να πατάμε καλά παίρνοντας ένα ισόπαλο αποτέλεσμα με τα Γιάννινα χωρίς να είμαστε καλοί. Κερδίσαμε τη Λάρισα εδώ, στην Λαμία δικαιούμασταν τη νίκη και άρχισε η ομάδα να δείχνει ότι είναι πάλι εδώ. Δυστυχώς ήρθε το παιχνίδι του Κυπέλλου, ήρθε η διακοπή και όταν παίζεις με μια ποιοτική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ αν χάσεις τη συγκέντρωση σου μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση και τι έχει γίνει με τον Μόρα τόνισε:
«Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, είναι εμφανέστατο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση και είμαστε σε αναζήτηση παικτών εδώ και αρκετό καιρό. Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας όσον αφορά το να βρεις παίκτες έτοιμους και από ρυθμό γιατί οι καλοί παίκτες που είναι στις ομάδες τους παραμένουν εκεί και δύσκολα φεύγουν όπως και εμείς κρατάμε τους καλούς παίκτες. Όσο για τον Μόρα ανήκει ακόμα στο ρόστερ της ομάδας. Για αγωνιστικούς λόγους θεώρησα ότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε και κάνουμε. Το σίγουρο είναι ότι θα μιλήσω με τη διοίκηση όπως σας είπα γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να έχουμε ταρίφα».

Για το πόσες μεταγραφές θέλει η ομάδα:
"Τουλάχιστον τέσσερις μεταγραφές. Στόπερ, επιθετικό, αμυντικό χαφ και εξτρέμ".

Για το κομμάτι της ψυχολογίας:
"Η ψυχολογία δεν είναι εύκολο πράγμα. Μια λέξη τη λέμε και το λύσαμε αύριο. Πρέπει να χτίσουμε τη σωστή νοοτροπία σε όλη την ομάδα. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα τα οποία μόλις έρχεται μια δύσκολη κατάσταση δυστυχώς δείχνουν ότι τους παίρνει πολύ κάτω το ψυχολογικό κομμάτι. Προσπαθούμε συνεχώς με ατομικές συζητήσεις, με ομαδικές συζητήσεις να βγάλουμε το μεγαλείο του Παναιτωλικού. Θέλει υπομονή και θέλει τεράστια δουλειά. Όταν εγώ κρίνω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω θα μιλήσω με τη διοίκηση πρώτα και θα δούμε ποιο είναι το καλό του Παναιτωλικού. Εγώ πάνω από τον Παναιτωλικό δεν βάζω ούτε εσένα, ούτε εμένα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ