ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα"

Χάβος: "Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι τα γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο έκριναν το παιχνίδι και έθεσε ως στόχο την 7 θέση στο πρωτάθλημα.

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρξει στροφή στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του φιλοξενούμενου υπογράμμισε ότι το ματς κρίθηκε στα δύο γρήγορα γκολ του Παναθηναϊκού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Αρχικά, μίλησε για το ματς: Ξέραμε ότι για να έχουμε ελπίδες για τη συνέχεια, θέλαμε τη νίκη, Καθαρά στο αγωνιστικό ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα. Με την αλλαγή σχηματισμού πατήσαμε καλύτερα στο γήπεδο και δημιουργήσαμε δύο ευκαιρίες. Εάν κάναμε το γκολ, θα άλλαζαν τα πράγματα. Στο δεύτερο μας αποσυντόνισαν τα δύο γκολ και από εκεί πέρα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την κατάσταση αλλά η αποβολή του Κούσα μας άλλαξε τα πλάνα. Αποχαιρετάμε το Κύπελλο και στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα.

Κατόπιν, σχολίασε τη φάση της αποβολής του συνεργάτη του: Αποβλήθηκε ο συνεργάτης μου ο κύριος Γούτης. Αναίτια γιατί δεν μίλησε καθόλου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, άλλοι μιλάνε και άλλοι την πληρώνουν. Το είπα αυτό και στον διαιτητή.

Πάντως, δικαιολόγησε την κακή αντίδραση της ομάδας του: Έγινε το 2-0, μετά το 2-1, είχαμε χρόνο και ψάξαμε το γκολ. Όταν επιτίθεσαι, μένουν κενοί χώροι. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό που έχει ποιοτικό ρόστερ, τα πράγματα γίνονται δύσκολο. Αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς έρχονται.

Όσον αφορά τον Μπεργκ, μίλησε με κολακευτικά λόγια: Ο Μπεργκ είναι πολυτέλεια. Είδατε τι γκολ έβαλε, δείχνει την ποιότητα του. Είναι χαρά όλων μας να έρχονται στην Ελλάδα τέτοιο παίκτες. Του εύχομαι να είναι σιδερένιος.

Δέχτηκε ερώτηση για τη μη χρησιμοποίηση του Μορένο στην ενδεκάδα: Ο Μορένο ήρθε καθυστερημένα στην προετοιμασία και δεν αντέχει συνεχόμενα ματς. Είναι λογικό να ρωτάτε γιατί δεν τα γνωρίζετε.

Για τη συνέχεια, εμφανίστηκε αισιόδοξος: Ο Παναιτωλικός κάθε μέρα θα γίνετε καλύτερος. Όταν αλλάζεις όλη την ομάδα είναι δύσκολο να την φτιάξεις αμέσως καλή. Ασχολούμαστε όλοι με την ομάδα. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι η παρουσία μας είναι καλή, άσχετα με τους βαθμούς. Είχαμε την ατυχία με τον Θεοδωρίδη γιατί είναι σημαντικός παίκτης για εμάς.

Κλείνοντας, έθεσε ως στόχο στο πρωτάθλημα την 7 θέση: Για στόχους δεν έχουμε μιλήσει. Για μένα πετυχημένη η σεζόν πρέπει να βγούμε τουλάχιστον 7. Να σωθούμε γρήγορα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και εγώ θέλω να πάω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν με παίρνουν.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ