ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Μετά το παιχνίδι όλοι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΧΑΒΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΧΑΒΟΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Χάβος τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κόντρα στο Λεβαδειακό, ωστόσο δεν πήραν το αποτέλεσμα που τους άξιζε.

Ο Παναιτωλικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, έκανε 24 τελικές, είχε δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ωστόσο ηττήθηκε με 1-0. Ο Μάκης Χάβος παρά το γεγονός ότι την κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν μπορούσε να πιστέψει τα γκολ που έχαναν οι παίκτες του, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε αναφέρθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την ενόχληση του όταν ρωτήθηκε για το εάν θα έπρεπε να έχει επιλέξει ένα διαφορετικό αρχικό σχήμα.

Αρχικά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: "Ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που αμύνεται μαζικά. Εμείς δουλέψαμε πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι και πως θα διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα έγινε μία μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία. Είναι κρίμα και άδικο και για τον κόσμο, που και πάλι σήμερα ήταν στο πλευρό μας. Αν κερδίζαμε θα κάναμε ένα μεγάλο ψυχολογικό βήμα, καθώς θα είχαμε 3 συνεχόμενες νίκες".

Για το αν θα μπορούσε να ξεκινήσει με άλλο σχήμα: "Μετά το παιχνίδι όλοι γίνονται μετά Χριστόν προφήτες. Οταν μία ομάδα έχει δύο σερί νίκες και έχει πετύχει 5 γκολ χωρίς να δεχθεί κάποιο, δεν την αλλάζεις εύκολα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ