ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Μάχη μέχρι τέλους"

Χάβος: "Μάχη μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από την απουσία φιλάθλων στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος.

Η μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος υποστήριξε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Έγινε ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Είχαμε από ένα καλό ημίχρονο, εμείς ήμασταν καλύτεροι στο α' μέρος, είχαμε κατοχή μπάλας, είχαμε δοκάρι και μπορούσαμε να προηγηθούμε. Τα Γιάννενα ήταν καλύτερα στην επανάληψη, είχαν την κατοχή και δημιούργησαν κι εκείνα κάποιες φάσεις, αλλά όχι τόσο κλασικές όπως οι δικές μας.

Προσπάθησαν οι δύο ομάδες για τη νίκη, αλλά ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Άσχημο να μην υπάρχει κόσμος σ' ένα τόσο καλό παιχνίδι. Εμείς έχουμε τώρα μπροστά μας ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη και στρέφουμε την προσοχή μας εκεί.

Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει, πολλά μπορούμε να πούμε, βάσει διάρκειας ο Παναιτωλικός είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια ως τώρα. Η χιλιομετρική απόσταση των εκτός έδρας παιχνιδιών που είχαμε δώσει ως τώρα ήταν μεγάλη και μας κούρασε, αλλά πιστεύω ότι θα γίνει μάχη μέχρι τέλους". , ανέφερε ο Μάκης Χάβος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ