ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας"

Χάβος: "Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας"
Χάβος INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος εξήγησε πως ο Παναιτωλικός έφτασε στη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας, ακόμη, ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά την μάχη του τίτλου.

“Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο” εξήγησε ο Χάβος μετά τη σπουδαία νίκη του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

“Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε την μπάλα, φτιάξαμε ευκαιρίες, προηγήθακαμε και το ευχάριστο ήταν ότι δεν κλειστήκαμε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ πήρε πολλά μέτρα στο γήπεδο και εμείς γυρίσαμε επικίνδυνα πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούμε την πίεση και την ισοφάριση και στο σημείο που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε για ισοπαλία ήρθε ένα γκολ που μας έδωσε μία νίκη που δυναμώνει την ψυχολογία μας. Δεν μπορούμε ακόμη να καταλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΠΑΟΚ”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και πρόσθεσε:

“Οι παίκτες είναι λογικό να νιώθουν καλά μετά από τέτοιες νίκες. Όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό έτσι, είδατε όλοι πως σταθήκαμε και κατακτάς τη νίκη μέσα στην Τούμπα παίρνεις ψυχολογία”.

Τόνισε πως: “Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και από εκεί και πέρα ότι μας δώσει ο Θεός. Παρόλο που πριν από μερικές μέρες παίξαμε με τον Ατρόμητο πριν από μερικές μέρες σε βαρύ γήπεδο, σήμερα είχαμε κατοχή της μπάλας και πολλές φάσεις, ξανά σε βαρύ τερέν. Αυτό δείχνει ότι ο Παναιτωλικός αποκτά σοβαρότητα και κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων”.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και εάν τελείωσε για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση τίτλος:
“Όταν έχεις φτάσεις σε αυτό το σημείο κάθε γκέλα που γίνεται είναι πρόβλημα. Εγώ δεν νομίζω ότι τελείωσε κάτι ακόμη, υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του ΠΑΟΚ και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος”.

Μαλεζάς: "Σπουδαία νίκη..."

Ο Στέλιος Μαλεζάς είχε αγωνιστεί και στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά για πρώτη φορά έπαιξε στην Τούμπα ως αντίπαλος και μετά το τέλος του αγώνα υποστήριξε:

"Ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Προσπαθούσα με το χρόνο να προσαρμοστώ αφού ήρθα για πρώτη φορά αντίπαλος στην Τούμπα".

Για το αν... μπέρδεψε τα αποδυτήρια, είπε:

"Είναι αλήθεια ότι δεν μπέρδεψα τα αποδυτήρια. Ο Παναιτωλικός είναι αυτός που με πληρώνει και επομένως αυτό που κοιτούσα ήταν η ομάδα μου και το πώς θα κερδίσει. Εμείς πήραμε μια σπουδαία νίκη. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος και είναι αλήθεια ότι χρειάζονται χρόνο οι νέοι παίκτες για να προσαρμοστούν".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ