ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, καλά που δεν χάσαμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Όπως και για τον Γιάννη Πετράκη έτσι και για τον Μάκη Χάβο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό είχε δυο διαφορετικά ημίχρονα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του μόνο στο δεύτερο 45λεπτο ενώ τόνισε πως υπάρχει μια φάση πέναλτι για την οποία θέλει να τη δει και ο ίδιος στην τηλεόραση ώστε να διαπιστώσει αν όντως υπήρχε παράβαση.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που θέλω εγώ. Μιλώντας με τα παιδιά όλη τη βδομάδα είχαμε πει ότι παίζοντας ένα γειτονικό ντέρμπι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στις μονομαχίες.

Τα Γιάννενα στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερα στις μονομαχίες, ενώ εμείς κάναμε και εύκολα πουλήματα της μπάλας. Παρόλα αυτά είχαμε δυο καλές φάσεις. Για τη μία όλοι είπαν ότι είναι πέναλτι, θα τη δω το βράδυ για να έχω άποψη, ενώ στην άλλη ο αντίπαλος τερματοφύλακας κάνει μια πολύ ωραία απόκρουση στο σουτ του Μάρκος Πάουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας βελτιώθηκε, δεν είχαμε ούτε πουλήματα μπάλας αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου και το γήπεδο δε βοηθούν στο επιθετικό τρανσίζιον, δηλαδή να κλέψεις την μπάλα και να βγεις γρήγορα στην επίθεση.

Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και από τη στιγμή που δεν μπορέσαμε να το κερδίσουμε ήταν καλό που δεν το χάσαμε".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ