ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Βράζουν" στο Αγρίνιο με τον Δημητρόπουλο

"Βράζουν" στο Αγρίνιο με τον Δημητρόπουλο
Αφελάι Άλβες INTIME SPORTS

Με μία ματωμένη μύτη και οκτώ ράμματα αποχώρησαν δύο παίκτες του Παναιτωλικού στο ματς με τον Ολυμπιακό, με τους Αγρινιώτες να έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο.

Ο Παναιτωλικός διεκδίκησε τις όποιες πιθανότητες είχε μέσα στο "Καραϊσκάκης" απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε κάποια κραυγαλέα φάση, όμως οι άνθρωποι των "καναρινιών" έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο και τη γενικότερη συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά στον Παναιτωλικό στέκονται στη μία μόλις κάρτα κατά των γηπεδούχων παρά τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα ελάχιστα φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής υπέρ της ομάδας τους (μόλις 5, έναντι 24 για τους ερυθρόλευκους).

Μάλιστα ο Κέβιν μετά το τέλος του αγώνα άφησε αιχμές, λέγοντας: "Ο διαιτητής έδωσε πολλές κάρτες και φάουλ που μπορεί να μην ήταν".

Εκτός όλων των άλλων, ο Άλβες αποχώρησε με πρόβλημα στην μύτη (τον βρήκε με το πόδι ο Αφελάι), ενώ ο Μύγας έκανε οκτώ ράμματα στο πρόσωπο.

"Βράζουν" στο Αγρίνιο με τον Δημητρόπουλο
Μύγας INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ