ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

''Βλέπει'' Ζοάο Μέιρα ο Παναιτωλικός

''Βλέπει'' Ζοάο Μέιρα ο Παναιτωλικός
Ζοάο Μέιρα

Τον 28χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ζοάο Μέιρα έχει βάλει στο... μάτι ο Παναιτωλικός. Έχει ''κολλήσει'' το θέμα στην κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα. Διαψεύδει για Τουρκία ο Εντζενγκέλε (VIDEO).

Είναι δεδομένο ότι και φέτος ο Παναιτωλικός έχει στραμμένες τις μεταγραφικές του κεραίες στην Πορτογαλία. Μια αγορά που αρέσκονται να καλοβλέπουν τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ενώ από εκεί κατάγεται ο προπονητής Λιονέλ Πόντες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αγρινιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Ζοάο Μέιρα, του 28χρονου κεντρικού αμυντικού που από το 2012 παίζει στη Μπελενένσες. Είναι γεννημένος στις 30 Απριλίοπυ 1987 και έχει ύψος 1.85. Ο Μέιρα έχει περάσει και από Cova da Piedade (2006-2008), Mafra (2008-2009) και Atlético (2009-2012).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα του θα είχε προχωρήσει, αλλά η κατάσταση στην Ελλάδα είναι αυτή που στην παρούσα φάση τον αποτρέπει από το να πει το ''ναι''.

Διαψεύδει ο Εντζενγκέλε

Γράφτηκε στην Τουρκία ότι ο Γουίλιαμ Εντζενγκέλε συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάμσουνσπορ. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, διέψευσε ότι έχει δώσει τα χέρια με τους Τούρκους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά άκουσε για τον συγκεκριμένο σύλλογο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ