ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Βλέπει" Κέβιν η Σαραγόσα

"Βλέπει" Κέβιν η Σαραγόσα
Σαραγόσα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λουίς Καρέρας, προπονητής της Σαραγόσα, έχει εξαιρετική άποψη για τον Κέβιν του Παναιτωλικού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ίβηρας αριστερός μπακ είναι στη λίστα της ισπανικής ομάδας. Όλο το ρεπορτάζ.

Η προφορική συμφωνία μεταξύ του Παναιτωλικού και του Κέβιν (αριστερά στη φωτ.) δεν έχει μετουσιωθεί ακόμα σε οριστικό deal. Με άλλα λόγια, υπογραφές για ανανέωση ακόμη δεν έχουν πέσει ανάμεσα στις δύο πλευρές και ενώ το συμβόλαιο του 27χρονου αριστερού μπακ εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέβιν έχει δείξει η Σαραγόσα. Στην ισπανική ομάδα προπονητής είναι ο Λουίς Καρέρας, ο οποίος είχε τον Κέβιν παίκτη και στη Μαγιόρκα. Η Σαραγόσα, που συμμετέχει στη Segunda Division και είναι στην 5η θέση, αναζητά δύο αριστερά μπακ για την επόμενη σεζόν και ψηλά στη λίστα της είναι ο μπακ του Παναιτωλικού.

Πρόταση στον ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμα, αλλά διερευνητική επαφή, ναι. Ο Κέβιν παίζει στον Παναιτωλικό από το καλοκαίρι του 2014. Πέρυσι έπαιξε σε 26 παιχνίδια (είχε 2 γκολ), ενώ στο εφετινό πρωτάθλημα έχει καταγράψει 24 συμμετοχές, όλες στο πρωτάθλημα της Super League. Μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση, την ώρα που οι Αγρινιώτες έφεραν προ ημερών για δοκιμή τον... παλιόφιλο Ντέιβιντ Άντι, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Photo credits: Action images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ