ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr: "Δύναμή μας το Αγρίνιο"

Βιγιαφάνιες στο Sport24.gr: "Δύναμή μας το Αγρίνιο"
Βιγιαφάνιες INTIME SPORTS

Ο 23χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος του Παναιτωλικού, Λούκας Βιγιαφάνιες, θέτει μέσα από το Sport24.gr ως στόχο τα play-offs αλλά και το καλό θέαμα. (VIDEO)

Θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο του Παναιτωλικού, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματα. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θέτει μέσα από το Sport24.gr τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, πιστεύει ότι το Αγρίνιο θα είναι το "κάστρο'' του Παναιτωλικού και μιλά για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

- Ποιοι είναι οι στόχοι του Παναιτωλικού τη νέα σεζόν;

"Οι στόχοι είναι προφανώς να μείνουμε στην κατηγορία και μετά να μπούμε στα play-offs, καθώς την προηγούμενη χρονιά ήμασταν πολύ κοντά. Δουλεύουμε πολύ καλά με το νέο τεχνικό επιτελείο κι ελπίζουμε να τα καταφέρουμε."

- Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα νοτιοαμερικάνικη;

"Ναι. (γέλια) Είμαστε μία ομάδα νοτιοαμερικάνικη. Την περασμένη σεζόν ήμασταν επτά. Τώρα είμαστε πάλι αρκετοί. Ήρθε ο Ντάνι Μπεχαράνο από τη Βολιβία και ο Εμιλιάνο Ρομέρο από την Αργεντινή. Ευτυχώς είμαστε πολλοί, οι οποίοι μιλάμε ισπανικά".

- Αυτό μπορεί να βοηθήσει και στην προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, όπως είναι ο Εμιλιάνο Ρομέρο ή ο Ντάνι Μπεχαράνο;

"Ναι σίγουρο. Είμαστε πολλοί από τη Νότιο Αμερική και σίγουρα θα τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν καλύτερα τόσο στο παιχνίδι, όσο και σε αυτά που ζητά η ομάδα".

- Θα είναι το Αγρίνιο, η έδρα σας, και φέτος το σημαντικό όπλο του Παναιτωλικού;

"Το συζητήσαμε, νομίζω ότι την περασμένη σεζόν τα πήγαμε πολύ καλά κι ελπίζω αυτή τη σεζόν να τα πάμε ακόμη καλύτερα. Έχω μία πολύ καλή ομάδα και νομίζω ότι στο Αγρίνιο είμαστε πολύ δυνατοί"

- Θεωρείσαι ο πιο τεχνικός παίκτης της ομάδας. Είναι στόχος φέτος, όπως και πέρυσι, η ομάδα πέρα από τη συγκομιδή των βαθμών να προσφέρει και καλό θέαμα;

"Ο τεχνικός από την πρώτη ημέρα μας είπε ότι θέλει την μπάλα κάτω, δεν θέλει μακρινές μπαλιές. Όπως είπε, είμαστε πολλά παιδιά από τη Νότιο Αμερική κι αυτό μας αρέσει. Αφού αυτό αρέσει και είναι εντολή του προπονητή, ακόμη καλύτερα"

- Από την προετοιμασία στο Καρπενήσι και τη δουλειά που έχει γίνει, είσαι ικανοποιημένος;

"Είμαι ενθουσιασμένος. Το λέμε με τα παιδιά ότι είμαστε αισιόδοξοι. Ελπίζω όλα να πάνω καλά, γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ