ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βιέιρα: ''Ο Μορένο στην Εθνική Κολομβίας''

Βιέιρα: ''Ο Μορένο στην Εθνική Κολομβίας''
Μορένο INTIME SPORTS

Θραύση έκανε στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανθρακικό ο Έρικ Μορένο. Για τον Κολομβιανό στάικερ, που αγωνίζεται στους Αγρινιώτες ως δανεικός από τη Μπράγκα, μιλά στο Sport24.gr ο σκάουτ των Πορτογάλων, Σέρχιο Βιέιρα.

Ο 23χρονος έβαλε τρία γκολ στο 3-1 της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας σε βάρος του Πανθρακικού και λογικό είναι να έχει μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Ακόμα και οι άνθρωποι της Μπράγκα, στην οποία ανήκει, έχουν εντυπωσιαστεί από τις επιδόσεις του.

Ένας εξ αυτών και ο σκάουτ Σέρχιο Βιέιρα, ο οποίος είπε δυο λόγια στο Sport24.gr για τον Λατινοαμερικανό.

''Εγώ τον βλέπω σε 2-3 χρόνια να αποτελεί μέλος της ανδρικής Εθνικής του ομάδας. Ξέρω ότι οι Κολομβιανοί διαθέτουν φοβερούς επιθετικούς, αλλά και ο Μορένο αν συνεχίσει έτσι τον βλέπω να φτάνει πολύ ψηλά. Είναι εξαιρετικός επιθετικός, με απίθανη αίσθηση του γκολ'' ανέφερε ο Βιέιρα και απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που η Μπράγκα δεν τον κράτησε στο ρόστερ της, παρά τον παραχώρησε ως δανεικό: ''Θεωρήσαμε εκείνο το διάστημα ότι χρειάζεται να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πάντως αν όλα πάνε καλά και συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, δεν βλέπω τον λόγο να μην είναι ο βασικός μας επιθετικός την επόμενη σεζόν''.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ