ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τρεις μεταγραφές πριν την προετοιμασία

Τρεις μεταγραφές πριν την προετοιμασία
Πόντες

Στην Ελλάδα αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (22/6) ο Πόντες. Σε ποιες θέσεις κλείνουν οι πρώτες μεταγραφές. Τα πρώτα φιλικά του καλοκαιριού.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Δευτέρα (22/6) το βράδυ στο Αγρίνιο αναμένεται ο νέος προπονητής της ομάδας Λεονέλ Πόντες και από την επόμενη μέρα θα κορυφωθούν οι συζητήσεις για την ενίσχυση.

Στόχος των ανθρώπων του Παναιτωλικού είναι να γίνουν τρεις μεταγραφές μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι στις 13/7. Προτεραιότητα έχει ο αμυντικός χαφ, ένα δεκάρι ( που λέγεται πως θα είναι προσωπική επιλογή του Πόντες) κι ένας στράικερ.

Για τον στόπερ δεν υπάρχει βιασύνη. Κούσας - Μαλεζάς καλύπτουν και με το παραπάνω τις ανάγκες της ομάδας, οπότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή ένα γρήγορο στόπερ που θα κατεβάζει τη μπάλα.

Όσον αφορά τον Εντζεγκουέλε, μόνο με θαύμα θα ανανεώσει, αφού ψάχνει ομάδα σε Γαλλία, Βέλγιο και Αγγλία. Πάντως οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν άριστες σχέσεις μαζί του.

Τέσσερα επιβεβαιωμένα φιλικά

Η πρώτη συνάντηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου, με τους παίκτες να περνούν εργομετρικές εξετάσεις, ενώ η πρώτη επίσημη προπόνηση είναι για τις 2 Ιουλίου.

Ο Παναιτωλικός θα παραμείνει στο Αγρίνιο μέχρι τις 12/7 και ύστερα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας (13-26/7)

Τα φιλικά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής:

18/7 ΠΑΣ Γιάννινα (Καρπενήσι)

26/7 Ηρακλής (Καρπενήσι)

2/8 Κέρκυρα (Αγρίνιο)

9/8 ΠΑΣ (στα Γιάννινα)

Συνεργασία με JOMA

Σε ότι έχει να κάνει με τη φανέλα της νέας περιόδου και το αθλητικό υλικό αυτό θα το προμηθεύει η εταιρεία JOMA με την οποία η ομάδα του Αγρινίου θα συνεργαστεί την επόμενη σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρεία αθλητικών ειδών JOMA, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016. Η εταιρεία JOMA, η μεγαλύτερη εταιρία αθλητικών ειδών της Ισπανίας, θα είναι ο επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της επαγγελματικής ομάδας του Παναιτωλικού, των Τμημάτων Υποδομής, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, αλλά και της μπουτίκ της ΠΑΕ Παναιτωλικός".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ