ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το βράδυ στην Ελλάδα ο Ρομέρο

Το βράδυ στην Ελλάδα ο Ρομέρο
Ρομέρο

Στην Ελλάδα αναμένεται το Σάββατο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού Εμιλιάνο Ρομέρο. Κλείνει ο αμυντικός, υπομονή για τον φορ (VIDEO).

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Νικολά Μαρτίνες βρήκαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού και αυτός ακούει στο όνομα Εμιλιάνο Ρομέρο.

Ο 29άχρονος άσος ( κλείνει τα 30 στις 29 Νοεμβρίου) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή φορώντας τη φανέλα με το νούμερο "10" και εκτός από το δημιουργικό ξεχωρίζει και στο εκτελεστικό κομμάτι.

Το καλό με τον Αργεντινό άσο είναι πως "εκτελεί" και με τα δυο πόδια, αν και το δεξί είναι το καλό του, ενώ είναι αρκετά γρήγορος στα πρώτα μέτρα.

Ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα το βράδυ του Σαββάτου. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψει συμβόλαιο 1+1 χρόνων.

Κλείνει και ο στόπερ

Μετά τον Ρομέρο σειρά παίρνει ο κεντρικός αμυντικός. Ήδη οι άνθρωποι του Παναιτωλικού βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον αντι-Ετζενγκουέλε και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί ο φορ. Εκεί θα γίνει προσπάθεια για την απόκτηση ενός παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ