ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το ''παλεύει'' για Φονσέκα ο Παναιτωλικός

epa03919688 FC Porto's Portuguese head coach Paulo Fonseca during the UEFA Champions League Group G soccer match between FC Porto and Zenit St. Petersburg at Dragao stadium in Porto, Portugal, 22 October 2013.  EPA/JOSE COELHO
Φονσέκα EPA

Ο Παναιτωλικός επιδιώκει να ''κλείσει'' άμεσα το θέμα του προπονητή και οι συζητήσεις με τον Πάουλο Φονσέκα συνεχίζονται. Ο Πορτογάλος παραμένει το πρώτο φαβορί, αν και εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων και ξένων τεχνικών.

Η περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει περισσότερο από τις υπόλοιπες οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είναι αυτή του Πάυλο Φονσέκα. Ο 42χρονος Πορτογάλος προπονητής δεν έχει απλά προταθεί στους Αγρινιώτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει υπάρξει συνάντηση στην Πορτογαλία.

Ο Φονσέκα είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου το 1973 και στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τερμάτισε με την Πάσος Φερέιρα στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στην ομάδα αυτή δούλεψε και τη σεζόν 2012-2013, ενώ εργάστηκε στην Πόρτο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2014.

Εκτός από τον Φονσέκα, τον οποίο προσπαθεί να ''κλείσει'' ο Παναιτωλικός, στη λίστα υπάρχουν ασφαλώς και άλλα ονόματα Ελλήνων και ξένων προπονητών. Σε περίπτωση που οι επαφές με τον Ίβηρα προπονητή δεν αποδώσουν καρπούς, η διοίκηση της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ