ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το λύνει και αποχωρεί από τον Παναιτωλικό ο Μόρας

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΜΟΡΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μόρας EUROKINISSI SPORTS

Μέχρι την Τρίτη (30/1) θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 36χρονος στόπερ αποχωρεί πρόωρα από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Βαγγέλης Μόρας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τον Παναιτωλικό. Λίγους μόνο μήνες μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν σε "διαζύγιο", κάτι που θα πάρει επίσημη μορφή έως την Τρίτη (30/1).

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε για να αγωνιστεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-2007, κατέγραψε 12 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου. Οι δέκα ήταν για το πρωτάθλημα και οι δύο στο κύπελλο.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Λαρισαίος αμυντικός με τη φανέλα του Παναιτωλικού ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο.

Ο Μόρας αγωνιζόταν στην Ιταλία από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι. Αρχικά για τη Μπολόνια και ακολούθησαν Τσεζένα, Βερόνα και Μπάρι. Είχε μεσολαβήσει το πέρασμα από τη Σουόνσι, το πρώτο μισό της σεζόν 2011-2012. Με την Εθνική Ελλάδας έχει παίξει 27 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πατάει" Αγρίνιο ο Έρμπες

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ