ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Την Τετάρτη το αντίο του Χάβου στον Παναιτωλικό

Την Τετάρτη το αντίο του Χάβου στον Παναιτωλικό

Μέχρι και την Τετάρτη (20/5) τελευταία μέρα των προπονήσεων ο Μάκης Χάβος θα γυμνάζει τους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου. Πολλές οι προτάσεις στα χέρια των ανθρώπων της διοίκηση για την διάδοχη κατάσταση.

Ο Μάκης Χάβος δεν θα συνεχίσει την προπονητική του θητεία στον Παναιτωλικό και την Παρασκευή (22/3) αναμένεται να αναχωρήσει από το Αγρίνιο. Ο έμπειρος τεχνικός όμως όπως ήταν φυσικό έδωσε κανονικά την Τρίτη το παρών στο πρόγραμμα ενώ το ίδιο θα κάνει και την Τετάρτη όταν οι Αγρινιώτες θα πουν αντίο στις προπονήσεις για τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα βέβαια την Τετάρτη και ο Μάκης Χάβος θα πει το δικό του αντίο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του αλλά και στους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Το κλίμα μετά το διαζύγιο που επήλθε με τον Χάβο ήταν... βαρύ στην προπόνηση της Τρίτης αλλά από πριν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είχαν κανονίσει να γίνει μπάρμπεκιου μετά το πέρας του προγράμματος και έτσι παίκτες και τεχνική ηγεσία χαλάρωσαν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συντονισμού και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ακολούθησε μπάρμπεκιου. Αύριο Τετάρτη θα γίνει η τελευταία προπόνηση της σεζόν στις 6.00 το απόγευμα στο EMILEON".

Την Τετάρτη το αντίο του Χάβου στον Παναιτωλικό
Την Τετάρτη το αντίο του Χάβου στον Παναιτωλικό

Πολλές οι προτάσεις για την διάδοχη κατάσταση

Εν τω μεταξύ μετά την ανακοίνωση ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον Μάκη Χάβο οι προτάσεις στους ανθρώπους της διοίκησης του Παναιτωλικού για την διάδοχη κατάσταση έπεσαν βροχή.

Αυτοί θα τις αξιολογήσουν και θα πάρουν την απόφαση τους μετά από κάποιες συζητήσεις με Έλληνες και ξένους τεχνικούς πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Κάτι που αναμένεται αν γίνει από την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ