ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θέλει Χαβιέρ Ρέινα ο Παναιτωλικός

Θέλει Χαβιέρ Ρέινα ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός διαπραγματεύεται την απόκτηση του 27χρονου Κολομβιανού αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, Χαβιέρ Ρέινα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Η ενίσχυση του Παναιτωλικού πιθανόν να μη σταματήσει στον Εμανουέλ Λεδέσμα με το βλέμμα να πέφτει αυτή τη φορά από την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών. Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του 27χρονου Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, Χαβιέρ Ρέινα.

Ο Ρέινα ξεκίνησε την καριέρα του από την Αμέρικα Κάλι και το 2008 μετακόμισε στη Βραζιλία για λογαριασμό της Κρουζέιρο, μεσολαβούντων δανεισμών σε Βιτόρια, Ιπατίνγκα, Σεαρά. Το 2011 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ασία και συγκεκριμένα στην ομάδα της Νοτίου Κορέας, Jeonnam Dragons.

Ακολούθησε η Seongnam FC, πάλι στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και μετά η Αργεντινή με τη φανέλα της Ολίμπο. Το 2014 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό των Μιγιονάριος, ξανά στη Νότιο Κορέα και την Seongnam FC και την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στη Χιλή και την Κόλο Κόλο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ