ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Θέλει Τομανέ ο Παναιτωλικός

Θέλει Τομανέ ο Παναιτωλικός

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ, ο Παναιτωλικός εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου Πορτογάλου επιθετικού της Γκιμαράες, Τομανέ. Προς Εκουαδόρ οδεύει ο Ντάνι Μπεχαράνο, "παιχνίδι" και με Μεντόσα.

Έτοιμη να μεγαλώσει είναι η πορτογαλική παροικία στο Αγρίνιο, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "O Jogo", ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη από την Γκιμαράες μετά από τον Λουίς Ρόσα.

Η ομάδα του Αγρινίου σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα έχει καταθέσει πρόταση στη Βιτόρια του Γκιμαράες για την απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου φορ - διεθνούς με τις μικρές ομάδες της "σελεσάο"- Τομανέ. Ο Αντόνιο Μανουέλ Φερνάντες Μέντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκιμαράες μεσολαβούντος ενός δανεισμού σε Λιμιάνος και Ντούισμπουργκ. Στη γερμανική ομάδα, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρα, αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περυσινής περιόδου έχοντας 9 συμμετοχές, αλλά κανένα γκολ. Στην Πορτογαλία μιλούν με εξαιρετικά λόγια για το ταλέντο του, γεγονός που αποδεικνύεται και από την κλήση του στις μικρές ομάδες της εθνικής.

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός έχει διαμηνύσει στον Βολιβιανό διεθνή μέσο, Ντάνι Μπεχαράνο, πως τον παραχωρεί εάν φέρει πρόταση από ομάδα στο Αγρίνιο. Κι αυτή που ενδιαφέρεται πιο πολύ φαίνεται ότι είναι η Μουσούκ Ρούνα από το Εκουαδόρ.

Η ομάδα από το Αμπάτο του Εκουαδόρ ενδιαφέρεται για τον έναν εκ των δύο Μπεχαράνο (Ντάνι) με σύσσωμο τον Τύπο σε Εκουαδόρ και Βολιβία να θεωρεί σχεδόν βέβαιο το δανεισμό του. Αυτό επιβεβαιώθηκε κι από τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Ροντρίγκο Οσόριο, με δηλώσεις του σε τοπικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το deal με την πρώην ομάδα των Φέλιξ Μπόρχα και Λεονέλ Νούνιες, σε καμία περίπτωση δεν έχει ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά στον Μεντόσα, μπορεί η αντιπρόταση της Χιμνάσια να μην άφησε περιθώριο διαπραγμάτευσης στον Παναιτωλικό, ωστόσο στο Αγρίνιο επιδίδονται σε ένα "παιχνίδι" μεταγραφικής τακτικής. Όσον η Χιμνάσια ζητά αυτό το ποσό (300.000 ευρώ), δύσκολα θα το βρει και ενδεχόμενη πτώση στις οικονομικές απαιτήσεις της μπορεί να φέρει τον Αργεντινό μέσο πιο κοντά στην Αιτωλοακαρνανία.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ