ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεστ κριτήριο για Μορένο

Τεστ κριτήριο για Μορένο
Μορένο INTIME SPORTS

Ο Μορένο έκανε νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με τον Παναιτωλικό.

Τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Τρίτη ο Μορένο θα κρίνουν το αν είναι σε θέση να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα του Παναιτωλικού η όχι. Ο επιθετικός της ομάδας του Αγρινίου έκανε κάποια συγκεκριμένα τεστ προκειμένου να δει ο Χάβος και οι συνεργάτες του το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκαναν μασάζ και παγοθεραπεία. Οι υπόλοιποι πρόγραμμα που περιλάμβανε, ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις ταχυδύναμης με σέντρες – σουτ, πιεστικό παιχνίδι κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χώρο, παιχνίδι υψηλής έντασης με περιορισμένο αριθμό παικτών.

Σε τεστ ισοκινητικής αξιολόγησης για να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να ενταχθεί σε πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, υποβλήθηκε ο Μορένο. Ο Ράφαελ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 7.00 το βράδυ στο EMILEON".

Βράζουν με Δασκαλόπουλο

Εν τω μεταξύ μια μέρα μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και την διαιτησία του Δασκαλόπουλου και στον Παναιτωλικό δεν έχουν ηρεμήσει καθόλου καθώς θεωρούν τον ρέφερι της αναμέτρησης ως το μοναδικό υπεύθυνο για την ισοπαλία και το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν με περισσότερες αξιώσεις τη νίκη.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ