ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέσσερα προβλήματα για Χάβο

Τέσσερα προβλήματα για Χάβο
Μορένο INTIME SPORTS

Τέσσερις απόντες μέτρησε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μάκης Χάβος και πολύ δύσκολα κάποιος εξ αυτών θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλονή.

Ούτε μια, ούτε δυο... αλλά τέσσερις απουσίες μέτρησε στην προπόνηση της Τετάρτης ο Μάκης Χάβος και το πιθανότερο είναι ότι κανείς εξ αυτών δεν θα προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου στην Μυτιλήνη με την Καλλονή. Χαρακτηριστιικά οι Μορένο και Βγιαφάνες έκαναν μόνο θεραπεία ενώ οι Καλογέρης και Θεοδωρίδης αρχικά έκαναν θεραπεία και μετά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Παναιτωλικός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και στην αναμέτρηση με την Καλλονή στην Μυτιλήνη και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου για την προπόνηση ανέφερε:

"Προθέρμανση με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης κάτω άκρων και ασκήσεις συναρμογής, περιλάμβανε στην αρχή η σημερινή προπόνηση. Ακολούθησαν ασκήσεις με πάσα και ρυθμό, ασκήσεις επιτάχυνσης – σπριντ, ταχυδυναμικές ασκήσεις, σουτ. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο.

Ο Μορένο και ο Βιγιαφάνιες έκαναν θεραπεία. Ο Καλογέρης και ο Θεοδωρίδης θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON. Το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα επισκεφτεί το Γυμνάσιο Λεπενούς, συμμετέχοντας σε εκδήλωση κατά της βίας και του ρατσισμού".

MVP για δεύτερη φορά ο Ράφαελ

Η πολύ καλή του εμφάνιση και στο ματς με τον Πανιώνιο και η απόκρουση του πέναλτι του Μπουμπάλ έδωσαν στον Ράφαελ τον τίτλο του MVP για δεύτερο συνεχόμενο ματς μετά από αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Ράφαελ Μπρακάλι αναδείχτηκε νικητής στην καθιερωμένη ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, συγκεντρώνοντας το 59% των προτιμήσεων. Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η απονομή των δύο βραβείων θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΑΫΦΑΝΤΗΣ (στη γέφυρα Αχελώου) που είναι χορηγός της ομάδας μας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ