ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέλος ο Κούσας από τον Παναιτωλικό

Τέλος ο Κούσας από τον Παναιτωλικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από επτά χρόνια στο Αγρίνιο ο Γιώργος Κούσας αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναιτωλικό κι οδεύει εκτός απροόπτου προς τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Υποστολή σημαίας στον Παναιτωλικό, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Κούσας, αποχωρεί από την ομάδα του Αγρινίου μετά από επτά χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας σε αυτή.

Το συμβόλαιο συνεργασίας των δύο πλευρών εκπνέει την τελευταία ημέρα του τρέχοντος μηνός (Ιουνίου) και όπως ενημέρωσε ο Παναιτωλικός σε μια ευχαριστήρια ανακοίνωση δεν θα ανανεωθεί. Πλέον ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός οδεύει - ελεύθερος πια - οδεύει προς τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι η συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας μας Γιώργο Κούσα, δεν θα ανανεωθεί. Ο Γιώργος Κούσας για επτά χρόνια ήταν στην πρώτη γραμμή του Παναιτωλικού, με μεγάλη αγωνιστική προσφορά και ηγετικό ρόλο, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους στη Super League και πολλές άλλες διακρίσεις. Εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2010 και στο τέλος της σεζόν ο Παναιτωλικός στέφθηκε πρωταθλητής, επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια. Ήταν βασικό στέλεχος στην πρώτη αυτή παρουσία, όπως και στην προσπάθεια επανόδου από τη Football League την περίοδο 2012-2013. Το ίδιο και την τελευταία τετραετία που ο Παναιτωλικός σταθεροποιήθηκε στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στα επτά χρόνια της παρουσίας του ο Γιώργος Κούσας κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη 15αδα των κορυφαίων σε συμμετοχές ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού όλων των εποχών. Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 210 παρουσίες σε επίσημους αγώνες.

Πέραν των αγωνιστικών του επιδόσεων, που τον κατατάσσουν στους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα του Παναιτωλικού, κέρδισε την εκτίμηση όλων με τον επαγγελματισμό και την γενικότερη παρουσία του ως διακεκριμένο στέλεχος και αρχηγός της ομάδας.

Ευχαριστούμε επίσης τον τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη για την τριετή συνεργασία μας, όπως επίσης τον τερματοφύλακα Ζαχαρία Καβουσάκη που τους τελευταίους μήνες εντάχθηκε στην ομάδα μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ