ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τέλος ο Καμαρά, οδεύει προς Απόλλωνα Σμύρνης

Τέλος ο Καμαρά, οδεύει προς Απόλλωνα Σμύρνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέλος έλαβε και η δεύτερη θητεία του Ανρί Καμαρά στον Παναιτωλικό, καθώς ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στον Απόλλωνα Σμύρνης οδεύει ο Σενεγαλέζος.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Ανρί Καμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο Αγρίνιο. Ο 38χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ξανασμίγοντας με τον Μπάμπη Τεννέ, στην προσπάθεια της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Ο Ανρί Καμαρά ζήτησε σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το αίτημά του έγινε δεκτό, μαζί με τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά που είχε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας.

Ο Ανρί Καμαρά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα, όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Θα νιώθω πάντα μέλος αυτής της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού".

Σημειώνεται ότι ο Τεννές συνεργάστηκε κατά το παρελθόν με τον Ανρί Καμαρά, στον Παναιτωλικό. Ο Αφρικανός έχει ξαναπαίξει στη Football League τη σεζόν 2012-2013 με τον Παναιτωλικό, αλλά και στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015, στη Λαμία. Εφέτος με τους Αγρινιώτες ο αειθαλής στράικερ αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ