ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα κατάφερε ο Μύγας, εκτός οι Λόπες, Σελεμανί στον Παναιτωλικό

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Μύγας προπονήθηκε το Σάββατο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ σε αντίθεση με τους Λόπες, Σελεμανί και Μοράρ που είναι εκτός αποστολής.

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στη Super League είναι ο Παναιτωλικός με τον Μάκη Χάβο μετά την προπόνηση του Σαββάτου να ανακοινώνει τη 19άδα με την οποία ταξίδεψε η ομάδα του Αγρινίου στην Αθήνα.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Μύγας ο οποίος πήρε μέρος στη προπόνηση του Σαββάτου και τέθηκε στη διάθεση του Χάβου. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Λόπες που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα αλλά και οι Σελεμανί, Μοράρ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Τακτική και στατικές φάσεις περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Θεραπεία έκαναν ο Βακράκος και ο Γκασούκας, ενώ στην προπόνηση συμμετείχε ο Μύγας που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Δεν προπονήθηκε ο Λόπες λόγω ενόχλησης στον αχίλλειο τένοντα.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα στην οποία συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Κυριακίδης".

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σελεμάνι, Σταματόπουλος, Βακράκος, Κουσιάδης, Παρράς, Μαλής, Λόπες και Μοράρ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ