ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, κόντρα στον Παναθηναϊκό, και τα εισιτήρια για το ματς του Σαββάτου θα αρχίσουν να διατίθενται από την Παρασκευή (23/9) ενώ συνεχίζεται μέχρι και την Παρασκευή η διάθεση των διαρκείας.

Το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι περιμένουν πλήθος κόσμο στο γήπεδο τους και την Τρίτη εξέδωσαν ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αλλά και τις τιμές τους.

Παράλληλα γνωστοποίησαν πως συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας τα οποία έχουν φτάσει τα 1.600 έως τώρα και στόχος είναι να ξεπεραστούν τα 1.720 της περσινής σεζόν, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα συνεχιστεί και η διάθεση των διαρκείας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα της στο Αγρίνιο για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στις 8.30 το βράδυ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια σημαντική αναμέτρηση.

Στον αγώνα αυτό και σε κάθε αγώνα που θα ακολουθήσει, ο Παναιτωλικός θέλει όλους τους φίλους δίπλα του! Να ενθαρρύνουν, να συμπαρασταθούν, να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, να ευχαριστηθούν απ’ το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!

Περισσότεροι από 1.600 φίλαθλοι εξασφάλισαν θέση στην κερκίδα για όλη τη σεζόν, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Με τη ζήτηση που παρατηρείται, αναμένεται ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει τα 1.720 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν πέρσι. Είναι ΣΤΟΧΟΣ που πρέπει να υλοποιηθεί!

Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ κυκλοφορίας τους. Υπάρχουν θέσεις σε όλο το γήπεδο και οι τιμές στις οποίες μπορεί να ανταποκριθεί ο καθένας.Το πιο φθηνό εισιτήριο της κατηγορίας, από 75 ευρώ, δηλαδή με κόστος5 ευρώ ανά αγώνα!!!

Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας ΕΔΩ:

Εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα (8.30).

Οιτιμές των εισιτηρίωνγια τον συγκεκριμένο αγώνα είναι:

Θύρα1και Θύρα2: 25ευρώ

Θύρα3και Θύρα5: 12ευρώ

Θύρα4: 15ευρώ

Θύρα7: 8ευρώ

Για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 και μετά (όπως αποδεικνύεται από τον ΑΜΚΑ τους) και γυναίκες, ισχύει έκπτωση 30% και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα1και Θύρα2: 15ευρώ

Θύρα3και Θύρα5: 8ευρώ

Θύρα4: 10ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ!Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η προσκόμιση της ταυτότητα του φιλάθλου στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το εισιτήριο, το οποίο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικό και ονομαστικό. Κατά την είσοδο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ταυτοποιείται το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο με τον κάτοχό του".

Δεν έχει ζητήσει εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Αγρίνιο και θα δεν υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του τριφυλλιού. Το αν όμως θα βρεθούν στις εξέδρες φίλοι των πράσινων από το Αγρίνιο ή της γύρω περιοχές είναι κάτι που δεν μπορεί να το ξέρει κανείς ακόμα.

Το μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού

Εν τω μεταξύ οι παίκτες του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα οι Κυριακίδης, Λεντέσμα έστειλαν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας ώστε να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο το Σάββατο και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ