ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συνελήφθη λόγω ταυτότητας ο Μπαρμπόζα του Παναιτωλικού

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουίλιαν Μπαρμπόζα του Παναιτωλικού ετοιμαζόταν να "πετάξει" από το "Ελ. Βενιζέλος" για την Πορτογαλία, ωστόσο διαπιστώθηκε θέμα με την ιταλική του ταυτότητα και συνελήφθη από τις Αρχές.

Ο τραυματίας Ουίλιαν Μπαρμπόζα του Παναιτωλικού είχε μεταβεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να πετάξει για την Πορτογαλία, προκειμένου να εξεταστεί από ιατρό, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Κατά τον έλεγχο, ωστόσο, παρατηρήθηκε πρόβλημα με την ιταλική ταυτότητα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο αεροδρόμιο.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με την αστυνομία της Πορτογαλίας και όλα δείχνουν ότι το ζήτημα του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα λυθεί. Μένει να φανεί εάν τελικά μπορέσει να "πετάξει" για τη χώρα της Ιβηρικής ή το ταξίδι του αναβληθεί.

Η αποστολή του Παναιτωλικού, στο μεταξύ, αναχώρησε για τη Λάρισα, όπου την Κυριακή (15/4) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την ΑΕΛ (15.00). Εκτός αποστολής είναι οι Ιταμπέλ, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μάζουρεκ και Μπεχαράνο.

Η 18άδα: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Μπράβο, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Μύγας, Νταλακούρας, Παρράς, Βασιλούδης, Μιχάι, Μοράρ, Γιαννιώτης, Αργκους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ