ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συμπλήρωσαν κάρτες Κουτρουμάνος, Μπεχαράνο

Συμπλήρωσαν κάρτες Κουτρουμάνος, Μπεχαράνο
INTIME SPORTS

Τις επτά κάρτες έφτασαν οι Κουτρουμάνος και Μπεχαράνο στο ματς με τον Λεβαδειακό και πρέπει να απουσιάσουν από τα δυο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας με το ένα εξ αυτών να είναι κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισαν στο ματς με τον Λεβαδειακό οι Κουτρουμάνος και Μπεχαράνο ήταν η έβδομη και για τους δυο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου θα πρέπει να λείψουν από δυο από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναιτωλικού.

Το ένα εξ αυτών στο οποίο δηλώθηκαν και οι δυο είναι κόντρα στη Νίκη Βόλου ενώ θα λείψουν και από τα ματς με την Καλλονή και τον Πλατανιά αντίστοιχα.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες του Μάκη Χάβου γυμνάστηκαν κανονικά και μόνο ο Βιγιαφάνες έκανε μόνος του:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, αερόβιο τρέξιμο αποκατάστασης και ασκήσεις κατοχής μπάλας, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Βιγιαφάνιες. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα της Τετάρτης.

- Ο Κουτρομάνος θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών (7 κίτρινες κάρτες) την 31(με Καλλονή εντός) και 33αγωνιστική (Νίκη Βόλου). Ο Μπεχαράνο την 32(με Πλατανιά εκτός) και 33αγωνιστική (Νίκη Βόλου)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ