ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Καρπενήσι ο Ρομέρο

Στο Καρπενήσι ο Ρομέρο
Ρομέρο, Βιγιαφάνιες, Ρουσκουγιέδα

Στο Καρπενήσι όπου προετοιμάζεται η αποστολή του Παναιτωλικού βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Εμιλιάνο Ρομέρο. Μεταγραφές ζήτησε ο προπονητής των Αγρινιωτών, Λιονέλ Πόντες.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Εμιλιάνο Ρομέρο, ο αντικαταστάτης του Νικολάς Μαρτίνες στον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος Αργεντινός βρέθηκε την Κυριακή (19/7) στο Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Εκεί τον υποδέχτηκαν οι συμπατριώτες του Λούκας Βιγιαφάνιες και Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα, με τους οποίους φωτογραφήθηκε ο νεοαποκτηθείς άσος (στη μέση της φωτ.). Στο Αγρίνιο θα μεταβεί τη Δευτέρα (20/7), ώστε να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μετά το φιλικό με τον ΠΑΣ, στο μεταξύ, κατά το οποίο τα ''καναρίνια'' έχασαν με 4-1, ο προπονητής τους Λιονέλ Πόντες μίλησε για την αναγκαιότητα μεταγραφών. ''Σίγουρα χρειαζόμαστε προσθήκες τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ενός επιθετικού, δύο εξτρέμ, ένα στόπερ και ίσως ένας πέμπτος στον άξονα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό γιατί θα προσθέσουν ωριμότητα στην ομάδα γιατί έχουμε νέους παίκτες, οι οποίοι προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ωστόσο φάνηκε ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ωριμότητα. Οι διαπραγματεύσεις για κάποιους παίκτες βρίσκονται σε καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα'' ανέφερε.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ