ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στο Αγρίνιο ο Μπεχαράνο, πρώτη για Ρομέρο

Στο Αγρίνιο ο Μπεχαράνο, πρώτη για Ρομέρο

Ο Ρομέρο δεν έχασε χρόνο και την Δευτέρα το απόγευμα γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του ενώ στο Αγρίνιο βρίσκεται και ο Βολιβιανός άσος Ντάνι Μπεχαράνο.

Όλα πρόλαβε και τα έκανε την Δευτέρα ο Ρομέρο καθώς ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής πέρασε από εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιο του και το απόγευμα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Αγρινίου γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και πήρε μέρος στο πρόγραμμα ακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος του με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε πεζοπορία και αναρρίχηση στη διαδρομή via ferrata στο φαράγγι της μαύρης σπηλιάς λίγο έξω από το χωριό Προυσός Ευρυτανίας.

Το απόγευμα προθέρμανση, άσκηση κατοχής με αμυντική – επιθετική μετάβαση, άσκηση κυκλοφορίας και παιχνίδι.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Ρομέρο, ο οποίος μαζί με τον Κάπελ και τον Μύγα, ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ως μπαλαντέρ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ρουμπουλάκου και ο Κωνσταντινόπουλος.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 9.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα".

Πρώτη για Μπεχαράνο την Τρίτη

Εν τω μεταξύ από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στο Αγρίνιο και ο Ντάνι Μπεχαράνο. Ο διεθνής άσος από την Βολιβία είχε επιπλέον μέρες άδειας καθώς συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα αλλά από την Τρίτη θα είναι και αυτός σε θέση να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Πόντες. Ο Πορτογάλος βλέπει την ομάδα του να ενισχύεται καθημερινά και μάλιστα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Στο Αγρίνιο ο Μπεχαράνο, πρώτη για Ρομέρο
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ