ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στις 26 Ιουνίου η πρώτη στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα προετοιμασίας του Παναιτωλικού ενόψει της νέας σεζόν. Τα εργομετρικά τεστ θα γίνουν 26 και 27 Ιουνίου ενώ η πρώτη επίσημη προπόνηση θα γίνει στις 3 Ιουλίου.

Βγήκε το πλάνο προετοιμασίας για την ομάδα του Παναιτωλικού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν για την πρώτη συγκέντρωση, την πρώτη προπόνηση αλλά και το μέρος και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο.

Όπως έγινε γνωστό στις 26 και 27 Ιουνίου θα γίνουν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ στους παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ενώ παράλληλα θα γίνονται και προπονήσεις προσαρμογής έως την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας που ορίστηκε για τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου και εκεί θα δοθούν και τα πρώτα φιλικά της ομάδας του Αγρινίου ενόψει της νέας σεζόν.

Διαψεύδουν για Πίεχ στον Παναιτωλικό

Εν τω μεταξύ τον Παναιτωλικό διαψεύδουν τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν την ομάδα του Αγρινίου να ενδιαφέρεται για τον Πολωνό επιθετικό Αρκάντιους Πίεχ.

Ο Πίεχ είχε συνεργαστεί με τον Μάκη Χάβο στην Κύπρο και συγκεκριμένα τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά όπως έλεγαν οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει απασχολήσει.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ