ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στην Αίγυπτο λόγω στρατού ο Ουάρντα

Στην Αίγυπτο λόγω στρατού ο Ουάρντα
Ουάρντα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 22χρονος διεθνής Αιγύπτιος φορ, Αμρ Ουάρντα, αναμενόταν την Τρίτη στο Αγρίνιο αλλά δεν κατέστη δυνατό καθώς έμεινε στην πατρίδα για να διευθετήσει υποχρεώσεις σχετικά με τη στρατιωτική του θητεία.

Στο Κάιρο παραμένει ο Αμρ Ουάρντα, παρά το γεγονός ότι αναμενόταν την Τρίτη στο Αγρίνιο, καθώς είχε συμπεριληφθεί στο δεύτερο γκρουπ των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, οι οποίοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Ο Αιγύπτιος παραμένει στη χώρα του και δεν μπορεί να ταξιδέψει για την Αθήνα, καθώς πρέπει να διευθετήσει υποχρεώσεις σχετικά με τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με τον Αιγυπτιακό νόμο, επειδή ο αδελφός του υπηρετεί στον στρατό, για να ταξιδέψουν στο εξωτερικό μέλη της οικογένειάς του απαιτείται πολύπλοκη διαδικασία, όπως άλλωστε συνέβη και με τον αστέρα της εθνικής ομάδας, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Παρά τα εμπόδια που υπάρχουν, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού παραμένουν σε συνεχή επικοινωνία με τον Αμρ Ουάρντα και περιμένουν να ολοκληρώσει τις απαραίτητες διαδικασίες και να φτάσει αύριο Πέμπτη στο Αγρίνιο.

Με την Ελλάς Βερόνα θα παίξει ο Παναιτωλικός φιλικό στον τέλος Ιουλίου στην Ιταλία. Αν και υπήρχε επικοινωνία με τη Σαμπντόρια για φιλικό στις 30 Ιουλίου, τελικά οριστικοποιήθηκε αναμέτρηση με τη Βερόνα στις 31 του μήνα στο Στόρο του Τρεντίνο.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ