ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Στη λίστα του Παναιτωλικού ο Ιταβέλ

Στη λίστα του Παναιτωλικού ο Ιταβέλ

Ο Παναιτωλικός δεν έχει πει την τελευταία του... λέξη στο μεταγραφικό παζάρι. Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι η ομάδα του Αγρινίου εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του 23χρονου χαφ Κέβιν Ιταβέλ. (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός ενδεχομένως να συνεχίσει να προσδίδει λάτιν χρώμα στην εφετινή του ομάδα. Μετά την απόκτηση των Βραζιλιάνων Άργκους και Ουίλιαν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η ομάδα του Αγρινίου εξετάζει την περίπτωση του Κέβιν Ιταβέλ.

Πρόκειται για 23χρονο χαφ από την Αργεντινή (γεννημένος στις 20 Αυγούστου 1993), ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην Τίγκρε της πατρίδας του. Επί σειρά ετών ήταν παίκτης της Τίγκρε (2012-2017), ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Ραφαέλα.

Ο Ιταβέλ, που έχει ύψος 1.79, έπαιξε τελευταία φορά στην Ferro Carril Oeste, ομάδα δεύτερης κατηγορίας Αργεντινής. Μένει να φανεί εάν τα "καναρίνια" κινήσουν τις διαδικασίες για να αποκτήσουν τον Ιταβέλ. Αν προχωρήσει η περίπτωσή του Λατινοαμερικανού και υπογράψει, θα έχει συμπατριώτες στον Παναιτωλικό τους Φεντερίκο Μπράβο και Φράνκο Μαζουρέκ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ