ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σκασμένος ο Κόρστιενς στον Παναιτωλικό

Σκασμένος ο Κόρστιενς στον Παναιτωλικό
Κόρσιενς

Σχεδόν ένα μήνα μετά την απόκτησή του από τον Παναιτωλικό, ο Γιένς Βόουτερ Κόρστιενς παραμένει στα... πιτς και είναι σκασμένος για αυτό. Είναι τραυματίας και ευελπιστεί να αποθεραπευτεί άμεσα.

Με τις καλύτερες συστάσεις πήγε στον Παναιτωλικό ο Γιένς Βόουτερ Κόρστιενς. Ο 28χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε από τους Αγρινιώτες στις 11 Αυγούστου, από τότε όμως δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ούτε λεπτό.

Την επομένη ακολούθησε την αποστολή των Αγρινιωτών στην Κέρκυρα, όπου η ομάδα του θα έδινε φιλικό με τους Φαίακες. Στην προπόνηση που έκανε στο νησί του Ιονίου, όμως, χτύπησε και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί εφικτό να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς.

Υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και το πάει συντηρητικά. Σύμφωνα με τους γιατρούς, από τη μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα που κάνουν οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος ο παίκτης είναι σκασμένος για τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τον τελευταίο μήνα.

Ο Βέλγος εκτιμά πως όταν επανέλθει σε φουλ ρυθμούς θα βοηθήσει αισθητά τον Παναιτωλικό, από τον οποίο είναι εντυπωσιασμένος, κυρίως για την οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα. Κατι κάτι ακόμα για τον Κόρστιενς. Μία από τις αποφάσεις για τις οποίες έχει μετανιώσει στην καριέρα του, είναι που σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να μην πάει στον Άγιαξ, που του είχε κάνει πρόταση.

Βρισκόταν τότε στην ακαδημία της Γκενκ και προτίμησε να τελειώσει με το σχολείο στο Βέλγιο, προτού φύγει από τη χώρα του. Τώρα αντιλαμβάνεται πόσο διαφορετικά ενδεχομένως να είχαν κυλήσει τα πράγματα για αυτόν μέσω της μεγάλης ολλανδικής σχολής.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ