ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έχουν περιθώρια για ξεκούραση καθώς την Πέμπτη ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και το χατ τρικ του Μορένο που δείχνει καυτός έφεραν ικανοποίηση στην ομάδα του Παναιτωλικού και στον Μάκη Χάβο ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα στο Αγρίνιο έβλεπαν τις καλές τους εμφανίσεις να μην συνοδεύονται και από νίκες. Μια νίκη που ήρθε κόντρα στον Πανθρακικό και έδωσε κάποιες ανάσες στην ομάδα του Χάβου.

Την Δευτέρα το πρόγραμμα του Παναιτωλικού συνεχίστηκε με μια ακόμα προπόνηση καθώς την Πέμπτη υπάρχει το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Μάκης Χάβος χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δυο γκρουπ με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν αρκετό χρονικό διάστημα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό, έκαναν μασάζ και κρυοθεραπεία.

Οι υπόλοιποι έκαναν, ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα (passing game), ασκήσεις με εναλλαγές ρυθμού, ασκήσεις με σέντρες και σουτ και στο τέλος αναερόβια πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ