ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Σαφάρι" Πόντες στο Αγρίνιο

"Σαφάρι" Πόντες στο Αγρίνιο
Πόντες

Ο νέος τεχνικός της Αλ-Ιτιχάντ, Λεονέλ Πόντες, δεν έχει ξεχάσει το (βραχύ) πέρασμά του από τον Παναιτωλικό κι έχει βάλει στο μάτι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου, ως μεταγραφικούς στόχους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Λεονέλ Πόντες, ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στον πάγκο του Παναιτωλικού αλλά απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία αυτού μόλις την 5η αγωνιστική, "πληρώνοντας" το μάρμαρο της βαριάς ήττας της ομάδας του Αγρινίου από την Καλλονή, στη Λέσβο.

Δεν είναι παρά λίγες ημέρες που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ-Ιτιχάντ στην Αίγυπτο, με τις ευλογίες μάλιστα του ατζέντη που δρομολόγησε τη μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στον Παναιτωλικό. Ωστόσο ο Πορτογάλος δεν έχει ξεχάσει το βραχύ - η αλήθεια είναι - πέρασμά του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου.

Άρτι αφιχθείς στην Αλεξάνδρεια έχει ξεκινήσει να καταστρώνει το μεταγραφικό σχεδιασμό της Αλ-Ιτιχάντ. Και στο μπλοκάκι του είναι σημειωμένα αρκετά ονόματα πρώην ποδοσφαιριστών του στον Παναιτωλικό. Ανάλογα και με τις οικονομικές δυνατότητες της αιγυπτιακής ομάδας.

Δεν αποκλείεται ένα εξ' αυτών να είναι ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος ήρθε στον Παναιτωλικό επί θητείας Πόντες κι έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Αλ-Ιτιχάντ, ως δανεικός από την Αλ-Αχλί. Φυσικά ο Λεονέλ Πόντες έχει καλή άποψη και για άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ