ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ψάχνει λύσεις στο σκοράρισμα

Ψάχνει λύσεις στο σκοράρισμα
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Παναιτωλικού έχει πετύχει μόλις δυο τέρματα σε πέντε αγώνες και εκεί εστιάζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Κακό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός μετρώντας τρεις ισοπαλίες σε πέντε αγώνες με το πρόγραμμα της ομάδας του Αγρινίου να ήταν βεβαίως αρκετά δύσκολο στο ξεκίνημα αλλά την ομάδα του Μάκη Χάβου να έχει παρουσιάσει συγκεκριμένα προβλήματα.

Ένα από αυτά είναι η δυστοκία καθώς σε αυτά τα πέντε ματς οι επιθετικοί της ομάδας του Αγρινίου έχουν βρει μόλις δυο τέρματα και σίγουρα ο Μάκης Χάβος ενόψει της συνέχειας ψάχνει λύσεις για να βρίσκουν πιο εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση αυτή έγινε σε δυο γκρουπ με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκαναν κρυοθεραπεία – μασάζ.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση με μπάλα – ασκήσεις συναρμογής, στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής μπάλας και ολοκλήρωσαν την προπόνηση με πιεστικά παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες και θεραπεία ο Θεοδωρίδης.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ