ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση Πόντες στον Παναιτωλικό

Πρώτη προπόνηση και παρουσίαση Πόντες στον Παναιτωλικό
Πόντες

Την Παρασκευή (3/7) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού ενόψει της νέας σεζόν ενώ την ίδια μέρα θα παρουσιαστεί και επίσημα ο Λιονέλ Πόντες και οι συνεργάτες του.

Οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις των παικτών του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκαν και την Παρασκευή (3/7) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου θα πατήσουν για πρώτη φορά χορτάρι ενόψει της νέας σεζόν ξεκινώντας την προετοιμασία τους. Η πρώτη προπόνηση έχει οριστεί για τις 6.30μ.μ. και από αυτή θα απουσιάζουν οι Ντιέγκο Μπεχαράνο και Ντάνι Μπεχαράνο. Ο μεν πρώτος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην χώρα μας ενώ ο δεύτερος που συμμετείχε στο Κόπα Αμέρικα έχει άδεια μέχρι τις 18 Ιουλίου.

"Με εργομετρικό έλεγχο των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις τους και αύριο Παρασκευή (ώρα 6,30) αρχίζουν οι προπονήσεις. Σ’ αυτές συμμετέχουν οι εξής επαγγελματίες ποδοσφαιριστές: Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ζαρκάδας, Κάπελ, Κέβιν, Κολοβούρης, Κούσας, Κουτρομάνος, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Μαλεζάς, Μήλιος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Χαντάκιας.

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο επιστρέφει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. Ο Ντάνι Μπεχαράνο, λόγω της συμμετοχής του στο Κόπα Αμέρικα, θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας στις 18 Ιουλίου.

Στις προπονήσεις θα πάρουν μέρος οι εξής ποδοσφαιριστές των Τμημάτων Υποδομής: Αθανασόπουλος Αλέξανδρος (τερματοφύλακας – 1996), Βασιλάρης Βαγγέλης (επιθετικός – 1996), Καράι Ρόνι (ακραίος αμυντικός – 1996), Κουσιάδης Νίκος (τερματοφύλακας – 1997), Μαλής Αλέξανδρος (αμυντικός – 1997), Μαργαρίτης Αλέξανδρος (μέσος – 1996), Μωραΐτης Παναγιώτης (επιθετικός – 1997)".

Δυόμιση ώρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 16.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Emileon κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προπονητή της ομάδας μας κ. Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ