ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πρώτα το Κόπα Αμέρικα για Μπεχαράνο

Πρώτα το Κόπα Αμέρικα για Μπεχαράνο
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο είναι στη λίστα των μεγάλων ομάδων της Superleague, αλλά ο Βολιβιανός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017 στον Παναιτωλικό. Ποιες οι σκέψεις του Λατινοαμερικανού.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του ο Ντιέγκο Μπεχαράνο έκανε γνωστό ότι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Δεν είπε κανένα ψέμα.

Είναι αλήθεια ότι με τις εμφανίσεις του ο Βολιβιανός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τους. Στο πρωτάθλημα ο 23χρονος δεξιός μπακ έχει καταγράψει 24 συμμετοχές και έχει σημειώσει δύο γκολ. Το θέμα είναι ότι έχει υπογράψει στον Παναιτωλικό μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Άρα για να αποκτηθεί από άλλη ομάδα θα πρέπει να πληρωθεί η ομάδα του Αγρινίου.

Όπως και να 'χει, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μετά το Κόπα Αμέρικα, που ξεκινά τον Ιούνιο. Ο Μπεχαράνο θα είναι στην αποστολή της Εθνικής Βολιβίας, όπου θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, μια και όλα τα... φώτα θα πέσουν εκεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μπεχαράνο είχε κληθεί στο φιλικό που θα έδινε στη Νιγηρία το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα τον Μάιο, αλλά η εύθραστη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της Αφρικής και η ασφάλεια την οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί κανείς, είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί το τεστ. Έτσι ο παίκτης του Παναιτωλικού έμεινε πίσω, όπως και οι υπόλοιποι ''λεγεωνάριοι''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ