ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προβλήματα με δυο στον Παναιτωλικό

Προβλήματα με δυο στον Παναιτωλικό
Μπεχαράνο INTIME SPORTS

Οι Γοδόι και Μπεχαράνο απουσίαζαν από την προπόνηση της Τετάρτης με τον πρώτο να παραμένει κλινήρης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Χωρίς τους Γοδόι και Μπεχαράνο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης στον Παναιτωλικό με τον μέσο της ομάδας του Αγρινίου να ταλαιπωρείται από μια γαστρεντερίτιδα και να παραμένει κλινήρης ενώ μάλιστα την Τρίτη πήγε και στο νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί θεραπευτική αγωγή. Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπεχαράνο συνέχισε την θεραπεία του αλλά δύσκολα θα δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις μεταβίβασης σε περιορισμένο χώρο, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και αγωνιστικό παιχνίδι υψηλής έντασης με περιορισμένο αριθμό παικτών σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Απουσίασε λόγω ίωσης ο Γοδόι. Θεραπεία έκανε ο Μπεχαράνο.

Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

Καλύτερος όλων ο Κάπελ

Ο Κάπελ ήταν ο καλύτερος του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση μετ την Καλλονή σύμφωνα με τα όσα ψήφισαν οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου στην σχετική ψηφοφορία. Ο Κάπελ συγκέντρωσε ποσοστό 47% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία.

Έφυγε ο Καραμανωλάκης

Εν τω μεταξύ η οικογένεια του Παναιτωλικού θρηνεί για τον χαμό του Ανδρέα Καραμανωλάκη ο οποίος είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Η ομάδα του Αγρινίου έβγαλε και σχετική ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια της:

"Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Καραμανωλάκη, ο οποίος διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ