ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προβάδισμα Παναιτωλικού για Ναγιάρ

Προβάδισμα Παναιτωλικού για Ναγιάρ
Ναγιάρ INTIME SPORTS

Περιζήτητος είναι ο 27χρονος Αργεντινός πρώην αμυντικός χαφ της Κέρκυρας, Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Προβάδισμα έχει ο Παναιτωλικός, στο κόλπο και οι Ξάνθη, Ατρόμητος.

Πέρυσι με την Κέρκυρα έκανε εξαιρετική σεζόν, στην πρώτη του στην Ελλάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, όταν έλυσε το συμβόλαιό του με τους "Φάιακες", μαζεύτηκαν αρκετοί μνηστήρες για τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Ο 27χρονος Αργεντινός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο τριών ελληνικών ομάδων της Super League. Του Παναιτωλικού, του Ατρομήτου και της Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αργεντινή, η ομάδα του Αγρινίου έχει δείξει το πιο έντονο ενδιαφέρον για τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ, κι αυτή που έχει το προβάδισμα μέχρι τώρα.

Ωστόσο, στο κόλπο είναι και ο Ατρόμητος και η Ξάνθη. Μάλιστα η περίπτωση του πρώτου, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο νυν τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Μιχάλης Γρηγορίου, είχε ποδοσφαιριστή τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ στην Κέρκυρα.

Σύντομα, πάντως, ο Αργεντινός μέσος αναμένεται να μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προβάδισμα για τον Παναιτωλικό, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ειδικά από τη στιγμή που Ατρόμητος και Ξάνθη, παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ