ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Παρουσιάστηκε από τον Παναιτωλικό ο Λιονέλ Πόντες με τον Πορτογάλο τεχνικό να σημειώνει πως ήρθε για να... αφιερώσει τον εαυτό του στον σύλλογο και να δουλέψει στο 100% για να τα πάει καλύτερα η ομάδα.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν τη πρώτη προπόνηση του Παναιτωλικού, η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου, Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του. Ο έμπειρος Πορτογάλος δήλωσε έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνάμεων του και να αφιερώσει τον εαυτό του στην ομάδα προκειμένου να τα πάει καλύτερα από πέρσι και ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, ήταν αυτός που καλωσόρισε τον Πόντες και στάθηκε στην εμπειρία που έχει ο Πορτογάλος τεχνικός ενώ ο γενικός διευθυντής της ομάδας κ. Μπελεβώνης υποστήριξε ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Λιονέλ Πόντες και των συνεργατών του έγινε το απόγευμα ενώπιον των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης στο Emileon. Ο βοηθός προπονητή Πέδρο Ιλάρκο, ο βοηθός προπονητή – μεταφραστής Αλέξανδρος Μανιάτογλου, ο γυμναστής Νούνο Πίντο, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Νικολαΐδης και ο αναλυτής Ντάνιελ Γκονσάλβες, αποτελούν το επιτελείο του Λιονέλ Πόντες.

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας καλωσόρισε το νέο προπονητή και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας είναι να πετύχει αυτό που πέρσι δεν μπόρεσε:

«Με την παρουσία του κ. Πόντες και του επιτελείου του επιθυμία όλων είναι να καταφέρουμε στη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι εμπειρίες του σε μια χώρα όπως η Πορτογαλία με την οποία έχουμε πολλά κοινά, θα μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή».

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ομάδας μας ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους να αναθέσουν την ομάδα σε εκείνον και τους συνεργάτες του:

«Οι αρχές και οι αξίες του συλλόγου συμβαδίζουν με τις δικές μου. Ο Παναιτωλικός έχει σταθεροποιηθεί στη Super League και εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε περισσότερο τα δεδομένα. Η περασμένη σεζόν ήταν πετυχημένη ως προς τον αρχικό στόχο και επιθυμία μας είναι η φετινή να είναι ακόμα καλύτερη. Να οδηγήσουμε την ομάδα στα Play-off. Ήρθαμε να αφιερώσουμε τους εαυτούς μας στο σύλλογο και να δουλέψουμε στο εκατό τοις εκατό. Να βοηθήσουμε με τις εμπειρίες μας στη δομή και την οργάνωση του συλλόγου, όσο και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Η δημιουργία μιας καλής ομάδας βασίζεται στην πειθαρχία, την ανταγωνιστική νοοτροπία και την οργάνωση. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν αλλά θα είμαστε εδώ 24 ώρες για να δουλέψουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Πολλά πράγματα πάνε πολύ καλά στον Παναιτωλικό και θέλω βελτιώνοντας τη νοοτροπία μας για να πάμε ακόμα καλύτερα».

Ο γενικός διευθυντής Γεράσιμος Μπελεβώνης τόνισε ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας για να υλοποιήσει τους στόχους που από κοινού μπήκαν και ευχήθηκε ένα καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα που θα έχει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα".

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Παίρνει τον Μάκο ο Παναιτωλικός

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου είναι ο Παναιτωλικός. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα και δεν αποκλείεται η άφιξη του έμπειρου μέσου στο Αγρίνιο να είναι θέμα ωρών προκειμένου να γίνουν οι τελικές επαφές και να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Ο Μάκος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Ανόρθωση αλλά ήθελε να γυρίσει να παίξει στην Ελλάδα και την Super League προκειμένου να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Εθνικής Ελλάδος σύμφωνα και με όσα είχε πει σε συνέντευξη του στο Sport24.gr

Πόντες: "Στόχος του Παναιτωλικού τα πλέι οφ"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ