ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πόντες: "Έχουμε σκαμπανεβάσματα"

Πόντες: "Έχουμε σκαμπανεβάσματα"
Πόντες INTIME SPORTS

Πικρή γεύση αφήνει στον Παναιτωλικό το 1-1 με τη Βέροια σύμφωνα με τον Λιονέλ Πόντες. Αυτό υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου.

Αρχικά είπε για την εικόνα του ματς: " Ήταν ένα παιχνίδι που μας μένει μία πικρή γεύση, επειδή χάσαμε βαθμούς, αλλά μας μένει η θετική γεύση ότι η ομάδα βελτιώνεται συνεχώς. Στο πρώτο ημίχρονο ομάδα μου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ο αντίπαλος δεν δημιούργησε κάποια ευκαιρία. Στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου χάσαμε τον έλεγχο και η Βέροια με αντεπιθέσεις μας απείλησε. Όμως η ομάδα αντέδρασε σωστά, δεν μας πήρε από κάτω, ισοφαρίσαμε και δημιουργήσαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Για αυτό μας μένει μία πικρή γεύση".

Για τα λάθη της ομάδας του: " Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λαθών. Κερδίζει όποιος κάνει τα λιγότερα. Η ομάδα είναι νέα όχι μόνο σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας και παικτών, αλλά και σε ηλικία των παικτών. Για αυτό υπάρχουν τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Μέσω των προπονήσεων βελτιωνόμαστε. Λάθη πάντα θα υπάρχουν".

Για το ότι βελτιώθηκε η εικόνα του Παναιτωλικού μετά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα: "Δεν συμφωνώ με αυτό. Και πριν το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο μας κόστισε ότι ναι μεν είχαμε την κυριαρχία, αλλά δώσαμε πολλές μπάλες στον αντίπαλο και η ομάδα επειδή η άμυνα έμενε πίσω, ήταν κομμένη στα δύο. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν. Περισσότερο μας ανησυχεί το γεγονός πως χάνουμε εύκολα μπάλες στη μεσαία γραμμή. Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε".

Για το ότι δεν παίζει ο Ντιέγκο Μπεχαράνο: " Από την αρχή του ποδοσφαίρου 11 παίζουν, επτά είναι στον πάγκο και άλλοι μένουν εκτός. Δεν θέλω να αλλάζω κάθε αγωνιστικές εκείνους που παίζουν ή είναι στον πάγκο. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Δίνω μεγαλύτερη προσοχή σε όσους δεν παίζουν. Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ένας κορμός από εκείνους που παίζουν συνέχεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εμπιστεύομαι τους άλλος. Εγώ υπολογίζω σε όλους τους παίκτες και με βάση την εικόνα τους, έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου. Ο Ντιέγκο έπαιξε πέρσι πολύ, όμως τραυματίστηκε στην προετοιμασία, πλέον είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Ξεκινήσαμε με τον Κουτρομάνο και επειδή είναι έτοιμος ο Μπεχαράνο δεν σημαίνει πως πρέπει να βγάλω τον Κουτρομάνο για να βάλω τον Μπεχαράνο. Ωστόσο έχει πολύ καλή συμπεριφορά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ