ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πόντες: "Δίκαιη η νίκη μας"

Πόντες: "Δίκαιη η νίκη μας"
INTIME SPORTS

Ο Λιονέλ Πόντες έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανθρακικού, κυρίως για την σοβαρότητα και την προσήλωση τους στις τακτικές ανάγκες του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό και τη νίκη του Παναιτωλικού με σκορ 1-0:

"Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αγώνα με σοβαρότητα και πολύ καλή τακτική προσέγγιση σε σχέση με τον σχηματισμό του αντιπάλου. Ήταν μια δίκαιη νίκη κυρίως γι’ αυτά τα οποία κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν εδώ και μας στήριξε και έσπρωξε την ομάδα για τη νίκη.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά είχαμε κάποια προβλήματα κυρίως στο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του αντιπάλου, στο 3-5-2 με πολλούς ποδοσφαιριστές στον κεντρικό άξονα και εμείς δεν είχαμε παίκτες να βγάλουμε επιθέσεις από τα πλάγια με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες για γκολ.

Ωστόσο από το 25’ και μετά καταφέραμε και ισορροπήσαμε τον αγώνα και πετύχαμε γκολ στη μοναδική φάση που μας δημιουργήθηκε σε αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν μπόρεσε να το κάνει και θεωρώ ότι τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους κύλησαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία για εμάς, κάτι το οποίο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε απόλυτα την πρωτοβουλία του παιχνιδιού.

Περιορίσαμε τον αντίπαλο, τον κρατήσαμε μακριά από την εστία μας και δε μπόρεσε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην εστία μας. Είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και δυστυχώς μόνο αυτό μας έλειψε, τα παραπάνω γκολ γιατί θεωρώ ότι τα αξίζαμε.

Το πόσο χρόνο θα παίξει ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι κάτι το οποίο αποφασίζει ο προπονητής. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Λούκας (σ.σ. Βιγιαφάνιες), στον πάγκο πάντα χρειάζεται να έχεις κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν με το που θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο να δημιουργήσουν μια ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα, να εκμεταλλευτούν κάποια κόπωση του αντιπάλου και ο Λούκας αυτή τη στιγμή αυτό το κάνει πάρα πολύ καλά.

Δεν έπαιξε από την αρχή διότι η ομάδα που ξεκίνησε τόσο στον αγώνα με την Τρίπολη όσο και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τα είχε πάει πάρα πολύ καλά οπότε δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποια αλλαγή. Ο Λούκας αυτή τη στιγμή δεν είναι βασικός και περιμένει την ευκαιρία του ενώ θα πρέπει να εξάρουμε τη συμπεριφορά του και την αγωνιστική και την τακτική μιας και από τη στιγμή που μπήκε βοήθησε πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ