ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πήρε Λαζάρ ο Παναιτωλικός

Πήρε Λαζάρ ο Παναιτωλικός

Ο Κοστίν Λαζάρ επέστρεψε στην Super League για λογαριασμό του Παναιτωλικού με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του.

Στην τρίτη του μεταγραφή προχώρησε ο Παναιτωλικός με την ομάδα του Αγρινίου να προχωράει στην απόκτηση του διεθνή Ρουμάνου Κοστίν Λαζάρ. Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Super League μετά από έξι μήνες και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο ίδιος μετά τις υπογραφές των συμβολαίων δήλωσε χαρούμενος που θα βρεθεί σε μια σοβαρή ομάδα και θα παίξει συμπαίκτης και πάλι με τους Μαλεζά και Φωτάκη με τους οποίους είχε συνυπάρξει και στον ΠΑΟΚ:

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναιτωλικού ανέφερε:

"Ο Κοστίν Λαζάρ υπέγραψε απόψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2015.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:” Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην οικογένεια του Παναιτωλικού, που είναι μια οργανωμένη, σοβαρή και σταθερή ομάδα. Η επιλογή μου έχει να κάνει και με τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν για τον Παναιτωλικό και δύο πρώην συμπαίκτες μου (σ.σ. Μαλεζάς, Φωτάκης). Ελπίζω πολύ σύντομα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με την παρουσία μου ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη”.

Σε ότι είχε να κάνει με το αγωνιστικό πρόγραμμα οι παίκτες του Παναιτωλικού γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ καθώς το ένα αποτελούνταν από όσους έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό και το άλλο από τους υππόλοιπους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκαναν μασάζ – κρυοθεραπεία. Οι υπόλοιποι ασκήσεις τεχνικής με μπάλα σε συνδυασμό με ασκήσεις συναρμογής στο ξεκίνημα. Στη συνέχεια, παιχνίδι με πάσες σε περιορισμένο χώρο, ασκήσεις ταχυδύναμης με σέντρες – σουτ και στο τέλος παιχνίδια υψηλής έντασης σε περιορισμένο χώρο.

Πλήρες πρόγραμμα ακολούθησε ο Θεοδωρίδης. Δεν προπονήθηκε ο Μύγας λόγω του χτυπήματος που έχει από το παιχνίδι, ενώ θεραπεία έκανε ο Ράφαελ. Μορένο και Βιγιαφάνιες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη ώρα 4.00 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ