ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πάτησε Ελλάδα ο Ουάρντα

Πάτησε Ελλάδα ο Ουάρντα
Ουάρντα

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (16/8) ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός αφίχθη στο "Ελ. Βενιζέλος" και ακολούθως πήρε το δρόμο για το Αγρίνιο, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναιτωλικό.

Μπορεί να καθυστέρησε η άφιξή του στην Ελλάδα, αλλά όλα κύλησαν ομαλά, όπως άλλωστε είχατε ενημερωθεί. Ο Αμρ Ουάρντα προσγειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (16/8) στο "Ελ. Βενιζέλος" και ακολούθως πήρε το δρόμο για Αγρίνιο, ώστε από βδομάδα να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναιτωλικό.

Ο 22χρονος όλα δείχνουν πως θα αποκτηθεί από τον Παναιτωλικό και θα δώσει μία επιπλέον λύση στον Πορτογάλο τεχνικός Λιονέλ Πόντες. Ο Ουάρντα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: " Δόξα τω Θεώ, αεροδρόμιο, Ελλάδα...".

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Κυριακή (16/8) στον Παναιτωλικό ο Πάουλο, ο Κόρσιενς και ο Βασιλάρης και μέρος του προγράμματος ο Ντιέγκο Μπεχαράνο και ο Κωνσταντινόπουλος.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας (ώρα 9.00), ενώ το βράδυ (ώρα 8.00) η ομάδα δίνει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ