ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παίζει με τη Λαμία στις 13 Αυγούστου

Παίζει με τη Λαμία στις 13 Αυγούστου
Κάπελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί το φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα να ακυρώθηκε, αλλά ο Παναιτωλικός βρήκε άλλον αντίπαλο για την ίδια ημερομηνία.

Η Λαμία θα είναι ο αντίπαλος του Παναιτωλικού στις 13 Αυγούστου, μετά τη ματαίωση του φιλικού παιχνιδιού με τη Λάρισα. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο οι Αγρινιώτες να αντιμετωπίσουν τους "βυσσινί", αλλά προέκυψε επιπλοκή και η αναμέτρηση ακυρώθηκε.

Τελικά, η λύση δόθηκε με τη Λαμία, η οποία συμφώνησε στην προκαθορισμένη ημερομηνία. Απομένει να διευκρινιστεί εάν το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο ή όχι, αφού εκκρεμούν οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρόβα-τζενεράλε για το πρωτάθλημα, μία εβδομάδα πριν την έναρξη.

Στο μεταξύ, ο Λεάντρο Κάπελ, μίλησε σε ολλανδικά μέσα ενημέρωσης για το ματς Άγιαξ - ΠΑΟΚ, αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής του "Αίαντα" και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του από τον Παναιτωλικό στη Ντενιζλίσπορ.

"Είναι αλήθεια ότι για δύο σεζόν τα πήγα καλά με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι μια εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλή οργάνωση.Η πρόταση που δέχθηκα από την Ντενιζλί ήταν πολύ καλή και δεν μπορούσα να αρνηθώ, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω στην Τουρκία. Παρ’ όλα αυτά συζήτησα με τον πρόεδρο του Παναιτωλικού και του είπα ότι κάποια στιγμή θα ήθελα να επιστρέψω" ανέφερε ο Κάπελ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ