ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Παίρνει Μασουρέκ ο Παναιτωλικός

Παίρνει Μασουρέκ ο Παναιτωλικός
Μασουρέκ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναιτωλικό βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Αργεντινός μέσος, Φράνκο Μασουρέκ. Την Τετάρτη (5/7) θα είναι στην Ελλάδα ο 24χρονος. (VIDEO).

Για την απόκτηση του Φράνκο Εδουάρδο Μασουρέκ κινείται ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 24χρονο βραχύσωμο χαφ (έχει ύψος 1.66), ο οποίος την Τετάρτη (5/7) ενδέχεται να είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μασουρέκ είναι γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1993 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στο πρωτάθλημα της Χιλής με την Παλεστίνο. Κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Παλαιότερα έχει παίξει σε Crucero del Norte, Ολντ Μπόις και Κολόν Σάντα Φε στην Αργεντινή, αλλά και στην Ολμέδο Ριομπάμπα του Εκουαδόρ.

ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΙΑΣ

Ο Παναιτωλικός εκτός από τον Μασουρέκ κλείνει και τον Ουρουγουανό Χόρχε Λουός Ντίας. Είναι γεννημένος στις 28 Ιουνίου 1989 και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Από το 2015 ανήκε στη Σαραγόσα, από την οποία έλυσε το συμβόλαιό του.

Έχει ύψος 1.69 και έχει περάσει ακόμα από Ρέους Ντεπόρτιου, Εσπανιόλ Β', Αλμπαθέτε και Νουμάνθια.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ