ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Πάει Αγρίνιο και "τραβάει αυτιά" ο Κωστούλας

Πάει Αγρίνιο και "τραβάει αυτιά" ο Κωστούλας
Κωστούλας INTIME SPORTS

Στο Αγρίνιο αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (30/9) ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, που σύμφωνα με τις ενδείξεις θα δώσει το παρών στην προπόνηση. Με Νταλακούρα κόντρα στον Πανιώνιο.

Δεν σημειώθηκε ούτε την Τρίτη (29/9) εξέλιξη στο θέμα του προπονητή στον Παναιτωλικό. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αγρινίου Φώτης Κωστούλας βρίσκεται στην Αίγινα και την Τετάρτη (30/9) θα ταξιδέψει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Είναι πολύ πιθανό να πάει και στη προπόνηση και να μιλήσει στους παίκτες, με αφορμή την πολύ βαριά ήττα (5-1) στη Λέσβο από την Καλλονή. Όλα δείχνουν πως το Σάββατο (3/10, 18.15) κόντρα στον Πανιώνιο, για την 6η αγωνιστική της Super League, η ομάδα θα καθοδηγηθεί από τον Γιάννη Νταλακούρα.

* Προθέρμανση, ασκήσεις ταχυδύναμης, παιχνίδια σε περιορισμένο χώρο και δίτερμα με έμφαση στην επιθετική τακτική, περιλάμβανε η προπόνηση της Τρίτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καμαρά, Ρουσκουσέδα, Κόρσιενς. Η επόμενη προπόνηση προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα 6.00) στο Emileon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Πόντες από τον Παναιτωλικό

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ